مشاوره حقوقی رایگان - جدا و مستقل شدن زن مطلقه بشدت اسیب دیده از پدر بد اخلاقی

سلام من یک زن مطلقه 25 ساله ام که از سر اجبار با پدر و مادرم زندگی میکنم پدرم ادم خودخواه و عصبی است خودش از اول در زندگیم دخالت کرد و البته الانم میکنه و تو خونه هم همش دعواس دیروز هم منو کتک زد طوری که دست چپم الان همش کبوده نا گفته نماند که من وقتی اینجا امدم که البته با دخالت خودش که شوهرم معتاد بود زندگیم بهم خورد باردار بودم و بچم اینجا دنیا اومد ولی با بچمم انقد رفتار بد داشت و چندین بار بهش سیلی زد جلوی چشمم و میگف حق نداری ناراحت بشی چون من جای پدرشم منم انقد سر این دعوامون میفتاد که بچه رو اخر سر سپردم به بابای معتاد خودش و الانم خودم یه اب خوش از گلوم پایین نمیره خیلی عصبیم هیچی کنترل اعصاب ندارم میخام تنها زندگی کنم و مستقل در ضمن دانشجو هم هستم دارم در مقطع لیسانس الانم هیچ هزینه جز خورد و خوراک بخورو نمیر بمن نمیده این بابام و حتی النگویی که از خونه شوهرم اوردمو رفت واسه زمینای زعفرونش فروخت دیگه هم بهم نداد یه بارم پارسال فرار کردم از خونه رفتم ولی پلیس اگاهی ادرس جایی که رفته بودم یه خوابگاه دخترانه بهشون داده بود چطور میگین زن مطلقه میتونه تنها زندگی کنه ولی از اینور قانون با اونجور پدرا همدستی میکنع ؟؟ قانون پیرو عدالته؟؟؟ یا فقط پدرو مادر حتی اگه مفسد و قاتل باشن؟ الانم اکثر مواقع منو فحش میده سر کوچکترین چیزا و عفت کلامش صفره با اعضای فامیلمونم مشکل داره حتی با خوده مامانم دعوا زیاد میکنه یه دونه داداش دارم اونم رو من فشار زیاد میاره پارسال یه بار تو خونمون کسیم نبود غیر شوهر خواهرم من یقه مانتوم یه کوچولو باز بود شالم رفته بود کنار یعنی گردنم یکم دیده شده بود جوری با مشتو لگد زد تو صورتم که کلا تاسه روز ورم داشت و بهم گفت دفه اخرت باشه حجابتو رعایت نمیکنی من خودم هزارتا اسیب دیدم دوری از بچه، طلاق، دیگه تحمل این چیزارم ندارم جونم در خطره روح و روانم داره نابود میشه لطفا کمکم کنین میخام تنها زندگی کنم و برم از اینجا

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

شما حق دارید مستقل برای خود زندگی کنید و در برابر مزاحمتهای اطرافیان شکایت کنید