مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کفیل

بنده کفیل فردی متهم به ضرب و جرح در دادگاه بودم بعد از صدور رای قطعی و ارجاع پرونده به شعبه اجرای احکام ، متهم به شش ماه حبس محکوم شد و متهم فراری شد بنده از طریق شعبه اجرای احکام حکم جلب متهم را گرفتم و اون رو از کلانتری محل از مخفی گاه تحویل شعبه دادم
اما ظاهرا شعبه مذکو در آن زمان حکم را اجرا نکرد ایشون را بدون اجازه بنده یا آوردن کفیل جدید آزاد کرد، فرصتی به ایشون دادند چون رضایت شاکی را جلب کرده بود و پرونده را مجدد به قاضی صادر کننده رای ارجاع و حکم شش ماه شده چهارماه حبس و الان متهم مجدد برای اجرای حکم حاضر نمیشه!!! ابلاغیه ضبط وجه الوکاله برای من اومده و قاضی اجرای احکام میگه باید تحویلش بدی!!،؟؟
در صورتیکه بنده صورتجلسه تحویل متهم به شعبه مذکور برای اجرای حکم را دارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

چون هنوز ضامن معرفی متهم هستید تلاش کنید ایشانرا تحویل دهید
نظر اجرای احکام صحت دارد