مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تابعیت ایران

سلام. بنده 20 سال دارم و در ایران به دنیا آمدم و گواهی تولد دارم و تا الان به افغانستان نرفتم. پدر و مادر بنده هم چون بصورت غیر قانونی وارد ایران شده بودند، به همین دلیل همه ما کارت آمایش داریم.
با این اوصاف بنده میتوانم درخواست تابعیت بدهم؟
اگر بخوام وکیل بگیرم هزینه اش چقدر میشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله درصورتیکه شرایط مقرر قانونی مندرج در مواد 976 الی 991 قانون مدنی و قانون تابعیت مصوب 1309 را داشته باشید میتوانید درخواست تابعیت ایرانی کنید و این موضوع در دولت بررسی و نتیجه آن به شما اعلام خواهد شد .
موفق باشید