مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایرانی

سلام من دختر 21 ساله هستم
پدر و مادرم هردو اهل افغانستان هستن ولی خودم ایران به دنیا اومدم
دوسال اول تولدم کارت آمایش داشتم ولی بعد وارد پاسپورت شدم تا الان
وزارت امور خارجه مراجعه کردم گفتن به خاطر اون دوسال نمیتونم تابعیت بگیرم ولی دیدم کسایی رو که با شرایط مشابه من موفق شدن تابعیت بگیرن.
امکان دریافت تابعیت برام وجود داره؟
باید به کجا مراجعه کنم؟ یا باید وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره امور اتباع پیگیری کنید تا بررسی شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام كساني كه در ايران از پدري كه تبعه خارجه است بوجود آمده و بلافاصله پس از رسيدن بسن هيجده سال تمام لااقل 1 سال ديگر در ايران‌ اقامت كرده باشند تبعه ايران محسوب ميشوند. مرجع تشخیص تابعیت اشخاص متولد شده در ایران از پدر و مادر با تابعیت خارجی، نیروی انتظامی است. مطمئناً بهره گیری از خدمات یک وکیل نیز به شما کمک خواهد کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از اول پاسپورت داشته باشید می توانید جهت اخذ تابعیت اقدام کنید.
در غیر این صورت به نظر ممکن نیست.
به هرحال می توانید از امور اتباع موضوع را پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تابعیت که نمی دهند، سرایط تابعیت در قانون مشخص شده است اگر پدر ایرانی باشد و یا مادر، تابعیت می دهند در غیر این صورت خیذ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره اتباع امور خارجه مراجعه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید برای اخذ تابعیت اقدام نمایید لیکن اگر توان مالی آن را دارید وکیل بگیرید بهتر است
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با داشتن وکیل متخصص بهتر نتیجه میگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
به اداره امور اتباع مراجعه کنید

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام. به هیچ عنوان
مگر شرایط تحصیل تابعیت را داشته باشید‌‌. اولین شرط تابعیت ورود پدر به صورت قانونی و باگذرنامه است
دارندگان کارت امایش چون بدو ورودشان غیرقانونی و تحت عنوان پناهنده بودند نمیتوانند تابعیت بگیرند