مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات همسر

من سیم کارتم دست خانومم هست یه نفر اس میده زنگ میزنه یبار اس داد گفتم به خانومم گوشی را بده خانومم نداد اس را حذف کرد بعد گوشی را داد من هم زدم زمین گوشی را شکستم حالا من به خانومم شک کردم می خوام پرینت سیم کارت را در بیارم باید چکار کنم

پاسخ ها :

سیده زهره قائمی

سیده زهره قائمی :

میتونید برید مخابرات پرینت بگیرید .چون سیم کارت به اسم خودتون است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نمیتومنید و اصولا دادگاه هم چنین دستوری نمیدهد