مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن سه دانگ از خانه به نام فرزند

با سلام. مادرم خانه ای دارند که میخواهند سه دانگ از آن را به نام من بزنند. ولی از آنجا که باقی فرزندان با این قضیه مخالف خواهند بود، میخاستم ببینم چگونه باید در سند نوشته شود که بعد از فوت مادرم و یا حتی در حیات ایشون، بقیه ورثه نتوانند این سه دانگ را از من بگیرند. چون تا امروز از طرف برادرم چند بار مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام. و به همین خاطر مادرم همچین تصمیمی گرفته اند. ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

سلام.چون مادر شما در قید حیات هستند اجازه دارند هر تصمیمی در ملک خود داشته باشند و این گاها با حق ارث اشتباه برداشت میشه در حالیکه حق ارث بعد از فوت ایجاد میشه لذا انتقال سه دانگ یا کمتر یا بیشتر به شما یا هر کسی کاملا قانونی هست .مگر اینکه مادرتان به لحاظ کهولت سن یا سایر بیماریهای روانی از جمله آلزایمر که حتما میبایست توسط پزشک قانونی عدم احراز اهلیت و تصرف در اموال تایید بشه که می‌تونه محل بحث و اشکال بعدی قرار بگیره.