مشاوره حقوقی رایگان - طبق قانون دادسرا محجور هستم کمیسیون پزشکی بنیاد محجوریت من را رد کرده است

من فرزند شهید هستم محجوریت من را دادسرا سرپرستی و امور محجورین تهران تایید کرده است
بنیاد شهید محل پرونده از تحویل گرفتن برگه قیم نامه که محجوریت من را تایید می کند خوداری نمود و گفت باید نامه از پزشک متخص اعصاب بیاوری و گواهی پزشک متخص اعصاب روان را تحویل نموده و پرونده من با استعلام مدارک پزشکی از بیمارستان محل. درمان به کمیسیون پژشکی بنیاد شهید ارجاع شد. و کمیسیون پزشکی بنیاد شهید نیز محجوریت من را رد کرد و این در حالی است که من محجوریت ام قانونی به تایید دادسرای امور سرپرستی رسیده است.
کجا باید شکایت کنم و خواهان ابطال مصوبه کمسیون پزشکی بنیاد شهید باشم که کاملا غیر قانونی محجوریت من را رد کرده اند ؟
با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

دیوان عدالت اداری.