مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت دخترم

با سلام بطور خلاصه اینکه دختری دارم 46ساله که به خاطر وضعیت خاص عقلی اش که بنظر کودکی زیر ده سال می‌نماید تا کنون ازدواج نکرده درسال 98بدون اطلاع خانواده با شخصی متاهل که خود را مطلقه معرفی کرده از طریق فضای مجازی آشنا و رابطه برقرار کرده وبا تهدید شخص مذکور مبنی بر افشای عکسهای خصوصی و سپس با تطمیع مبنی برازدواج و گرفتن وام جانبازي کلیه اموال منقول شامل پس انداز بانکی طلا وموبایل وغیر منقول شامل منزل مسکونی اش را تصاحب نموده ودراین رابطه تعداد زیادی سفته و چک ازدخترم گرفته وسپس ایشان را به محضر برده و گواهی امضا مبنی بر بدهکار نبودن شخص مذکور ودادن وکالت بلاعزل وسپس با آنها خانه را سند کرده است ما مدارکی بالغ بر 100صفحه دررابطه با چتهای فضای مجازی داریم وایشان مدرکی دال بر واریز حتی یک ریال بابت سفته هایی که اخذ کرده ویاخدمتی ارائه کرده باشدویاچیزی فروخته باشد ندارد ومتاسفانه دادگاه ازما نه شاهدی خواسته ونه مدرکی فقط در آرا صادر شده (بدوی وتجدیدنظر) اعلام شده که بجای کلمه بطلان بایستی می‌نوشتیم فسخ ضمنا دخترم مدرک دانشگاهی دارد و کارمند هم هست وسابقه مکتوب مبنی بر بیماری روانی ندارد ولی ازنظر من پدر و نزدیکان واقعا محجور است ونیازمند حمایت
آیا می‌توانیم برای ایشان حکم محجوریت بگیریم البته نظروکیل ما باتوجه به اینکه سابقه بستری ویا پرونده بیماری روانی ندارد منفي است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر دادگاه دادخواست فسخ بدهید
اول توضیحات شما با آخر توضیحات کاملا ضد و نقیض و به نظر با این توضیحات در دادگاه نتیجه نمی گیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اینکه شما دخترتونو محجور بدونید مهم نیست نظر کارشناسان مهمه.که با شرایطی که عنوان نمودید بعید میدونم بتونید حکم محجوریت بگیرید.اما در خصوص پس گرفتن اموال اگر دختر شما خودش یا وکیلش اقدام کند با توجه به مدارکی که فزمودبد میتوان کارهایی امجام داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید جهت حجر ایشون رای بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسیار بار اثباتی سنگینی دارد اما قابل پیگیری است . لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید حجر ثابت شود به صرف تصور شما قابل پذیرش نمی باشد نیاز به بررسی مدارک دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سخت ودشوار است بهتر است نسبت به تقدیم دادخواست حقوقی مناسبتر اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات محجوریت وی و ارجاع به پزشکی قانونی برای معاینه از طریق دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است حکم حجر ثابت بشود البته نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

یک وکیل

سلام فقط در صورتی که پزشکی قانونی وی را سفیه تشخیص دهد میتوانید کلیه انتقالات را ابطال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظر بنده هم منفی است