مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع

باسلام و سپاس خیانت در امانت چیست و مصادیق آن چه چیزهایی هستند؟ تحصیل مال نامشروع یعنی چه و مصادیق آن چیست؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

خیانت در امانت به طور خلاصه اگر مالی به امانت به کسی سپرده شده باشد و او آن را از بین برده باشد یا به نفع خود یا دیگری مورد استفاده قرار داد باشد با شرایطی خاص تحقق می یابد. همچنین تحصل مال از طریق نامشروع مرتبط به سوئ استفاده از مجوزهایی است که به کسی داده شده است، مثلا فروش مجوز به کس دیگری می تواند تحت شرایطی تحصل مال از طریق نامشروع تلقی گردد. بهتر است شرح مورد خود را بنویسید تا عنوان مجرمانه مرتبط تعیین شود.