مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

با پدر و مادرم شکل دارم، پسری هستم 43ساله ساکن تهران، با پدر و مادرم زندگی میکنم.
همیشه باعث ضرر و مشکلات برای من هستند، ولی من چشم پوشی کردم، مثلا آب بشقاب زیر گلدونو میریزم توی غذای من، تا حالا میگذشتم، ولی ماه قبل 10روز توی بخش ویژه بیمارستان شریعتی بعلت خونریزی معده بستری بودم، الان هم وضعیت خوبی ندارم ،ح الم خوب نشده، ولی بخاطر مسایل مالی رضایت دادم از بیمارستان اومدم.
نمی‌دونم باید چیکار کنم، زندگی منو خراب کردن از بچگی تا به الان.
لطفاً توجه کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز با توجه به سن و سال شما و مشکلاتی که بیان می نمایید شما نیاز به مشاوره خانواده دارید.
پدر و مادر شما بعد از 18 سالگی هیچ وظیفه ای در نگهداری از شما ندارند.