مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پسر از پدر و مادر

سلام وقت بخیرخلاصه میکنم مایک خانه کلنگی داشتیم16سال پیش من 20سالم بودواز12سالگی کارمیکنم مادرم که خانه به اسمش بمن گفت بیاکمک کن این خونه راخراب کنیم ازنوبسازیم اون موقع 110مترزیربنابود 90مترحیاط کمک کن یک سوم خونه رابه اسمت میکنم منم آمدم هرچه داشتم خرج کردم توی ساخته خانه بودیم که من ازدواج کردم وام گرفتم حق 6سال ازشرکتی که کارمیکردم صلواتی گرفتم همشوخرج خونه کردم بعدصاحب فرزند شدم هرچه طلابود فروختم خرج خونه کردم تابه امروزهم خرج کردم حالا صاحب 3فرزند هستم 30سالم هست 20سال فقط توی یک شرکت بیمه هستم کارمیکنم ازبس کارکردم یک چشمم کورشده چندباردیسک عمل کردم حالا چون اون موقع قراربرام سنددستی ازبنگاه بنویسد ننوشت هی امروز و فردا میکرد الان می گن پدرومادر باید ازخونه بری بیرون خونه سه طبقه شده الان من تویک طبقه یعنی یک واحد میشینم 14ساله خرجی هم که کردم نمیدن میگن دست زنو3تابچه هاتوبگیر برو من گیرکردم جه کنم پول وکیل هم ندارم یعنی میشه گفت ازبس کارکردم یک چشمم روازدست دادم معلول شدم چندباردیسک عمل جراحی کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید هزینه های انجام شده را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس فاکتورها مطالبه هزینه ها را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های انجام شده را داشته باشید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

هزینه های صورت گرفته را مطالبه و همزمان ملک را به عنوان تامین خواسته و ضمانت پرداخت در صورت محکومیت، توقیف نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست اثبات شراکت مطرح شود