مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل

خواهر من در ترکیه زندگی میکند و امکان رفتن به سفارت را ندارد. آیا میتوانیم یک وکیل بگیریم بره ترکیه از ایشون وکالت بگیرن برای فروش ملک ارث پدری؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خواهرتون از طریق سفارت یه وکالت کاری به شما بدهد و شما از طریق آن وکالت به وکلا در ایران وکالت دهد. یا اگر شما را قبول ندارد مستقیما از ترکیه یه وکالت کاری به وکیل دهد.