مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند

با سلام
ضمن تشکر و سپاس از امکانی که جهت طرح سوال از طریق سایت خوبتان فراهم کردید، سوالی به شرح ذیل داشتم سپاسگزار می شوم اگر پاسخ آن را ارسال نمایید.
اینجانب به همراه سایر خواهر و برادران خود به شوهر خواهر خود وکالت داده بودیم تا کارهای اداری تفکیک سندی سهم مادری خود (یک و نیم دانگ) از یک ملک را انجام بدهد، اما متاسفانه اینجانب و بقیه به علت اعتماد به محضر و ایشان دقت نکردیم که وکالتی که دادیم وکالت فروش می باشد. ایشان با استفاده از این وکالت نامه هفتاد و پنج صدم به نام خود و هفتاد و پنج صدم به نام همسرش کرده و سند رسمی گرفته است.
با توجه به اینکه هیچ گونه قرارداد، صلح نامه، عقد نامه و... بین ما نبوده و هیچ مبلغی نیز از ایشان مبنی بر فروش ملک دریافت نکردیم، آیا امکان دارد که از دادگاه درخواست ابطال سند را داشته باشیم.
با تشکر

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. اگر دلایل برای اثبات داشته باشید بله.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر بتوانید اثبات کنید و دلایل قانع کننده و محکمه پسند داشته باشید می توانید برای ابطال وکالت اقدام نمایید.