مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ترک سیلندر خودرو توسط خریدار

با سلام. بنده یرشیای مدل 89 خریداری کردم و بعد 20 روز این ماشین رو در سایت درج آگهی گذاشتم و فروختم. یک آقایی از یک شهرستانی آمد و خرید. با خودش مکانیک هم آورده بود. حالا بعد از یک ماه از بنده شکایت کرده که سیلندر ماشین ترک دارد. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشوم. در ضمن من در شهر خودم فروختم و این آقا از شهر خودش شکایت کرده است.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

پرونده شما به کارشناس ارجاع میگردد اگر ثابت بشه ترکیدگی در حین معامله بوده میتواند خسارت بگیرد در خصوص صلاحیت دادگاه محل زندگی شما صالح به رسیدگی است به اون شعبه اطلاع بدید کجا زندگی میکنید و معامله کجا اتفاق افتاده تا به اون دادگاه ارسال بشه