مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
اینجانب سال 99 بابت تهدید و ارعاب بابت یک معامله که انصراف آن را از من خواستارند نشستی برگزار کردند که دو راه بیشتر جلوی من نگذاشتند؛ یا قتل و تهدید و انصراف از معامله که صورت گرفته است یا 350میلیون تومان به آن ها بدهم. با اکراه و نارضایتی صورتجلسه را امضا کردم که بعد از سه ماه پول آن ها را پرداخت بکنم. در این تاریخ پول به آن ها ندادم الان با استفاده از آن صورتجلسه حکم گرفتند مبنی بر پرداخت با هزینه تاخیر و هزینه دادرسی. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توافقنامه تنظیمی خود دلیلی بر مدیون بودن شما می باشد وخسارت تاخیر از تاریخ تقدیم دادخواست تا زمان اجرا قابل وصول خواهد بود