مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه خسارت

با سلام خسته نباشید بنده ی دادخواست مطالبه خسارت برای گوشیم دادم که تعمیر کار خراب کرده بود گوشیو بعد از تامین دلیل دادخواست خسارت دادم فقط یادم رفت تو دادخواست هزینه دادرسی تامین دلیل هم اضافه کنم و چند هفته دیگه جلسه رسیدگی مونه ایا راهکاری هست که هزینه های دادرسی تامین دلیل و هزینه کارشناس تامین دلیل را بگیرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در اولیه جلسه رسیدگی اول خواسته خود را افزایش بدید و سپس دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

تامین دلیل از خواسته اصلی شما جدا نیست شما اول تامین دلیل را درخواست کردید که احتمالا انجام شده به استناد نظریه کارشناس مطالبه خسارت را از دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بعداً آنها را مجدد مطالبه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هزینه‌های دادرسی را در جلسه دادرسی مطالبه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله در جلسه اول دادرسی محکومیت خوانده به پرداخت کلیه هزینه و خسارات دادرسی را مطالبه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ضمن تنظیم لایحه و ارسال به شعبه تا قبل از شروع جلسه اول ، درخواست افزایش خواسته را مطرح نمایید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

در جلسه اول افزایش خواسته را بخواهید به میزان زینه‌های دادرسی را تامین دلیل و کارشناس

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه میتونید قبل از جلسه دادرسی افزایش خواسته رل داشته باشید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.درجلسه اول رسیدگی این خواسته راهم اضافه کنید.

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

بله در جلسه اول میشه خواسته را افزایش داد در آنجا مطرح کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تا پایان اولین جلسه دادرسی می توانید درخواست افزایش خواسته مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید تا جلسه ادل افزایش خواسته دهید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام و عرض ادب، امکان افزایش یا تغییر خواسته قبل از اولین جلسه رسیدگی میسره...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 98 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 شما می‌توانید تا پایان جلسه اول رسیدگی نسبت به افزایش خواسته خود اقدام نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اکنون جداگانه میتوانید تا پایان دادرسی تامین دلیل را مطرح نمایید
هزینه ها نیز ممکن است تا پایان دادرسی مطابق ماده515قانون آیین دادرسی مدنی