مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقاضای رد مال و هزینه‌های دادرسی

با سلام و احترام
از شخصی به اتهام خیانت در امانت در خصوص 7 عدد سکه طلا شکایت کردم و عاقبت یک سال حبس تعزیری برای ایشان صادر ولی دستوری مبنی بر رد مال و هزینه های دادرسی و .... داده نشده چه اقدامی و به چه نحو باید انجام بدهم هنوز هم 20 روز از ابلاغیه نگذشته تشکر از محضرتان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به اینکه رای صادر گردیده است، می‌بایست دادخواست ضررو زیان ناشی (مطالبه 7 عدد سکه) از جرم به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید.
شما می‌بایست قبل از جلسه اول دادرسی نسبت به رسیدگی به اتهام خیانت در امانت دادخواست مطالبه 7 عدد سکه به دادگاه کیفری رسیدگی کننده به اتهام تقدیم می‌کردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده خیانت در امانت رد مال صادر نمی شود و باید جدا دادخواست استرداد بدهید و تمام هزینه ها و خسارت خود را مطالبه کنید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیانت در امانت رد مال ندارد.
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به صدور ‌ حکم در دادگاه
کیفری ، شما می بایست در دادگاه حقوقی دادخواست اقامه نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید برای رد مال و هزینه های دادرسی دادخواست مجزا ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خیانت در امانت رد مال متصور نیست بلکه خسارت متصور است،لذا درخواست خسارت ضمن دادخواست یا جداگانه ممکن است