مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

با سلام و وقت بخیر.
بنده 2 ماه پیش خودرویی خریداری کردم که از فروشنده 30 روز کاری زمان تعویض پلاک گرفتم که در وکالت نامه هم قید شده که اعتبار وکالتنامه از حیث تعویض پلاک 30 روز کاری می باشد. هفته پیش تعویض پلاک رو انجام دادم و خواستم بدونم این مدت اعتبار 30 روزه تعویض پلاک شامل به نام زدن سند قطعی هم میشود یا میتوانم تا یک ماه آینده هم اقدام به زدن سند قطعی کنم؟ ( البته در وکالتنامه محدودیت زمانی برای انتقال سند قطعی قید نشده) اگر بخواهم سوال رو لاصه تر بگویم این میشود که مدت زمان تعویض پلاک شامل بعد تعویض پلاک هم میشود و قطعی رو میشود بعد از تایم 30 روزه زد یا نه و حتما باید در اون بازه 30 روزه باشد؟ ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
مدت مذکور صرفا جهت تعویض پلاک بوده و هیچ تاثیری به تنظیم سند مالکیت قطعی ندارد.
ضمنا تنظیم سند رسمی مالکیت الزامی نمی باشد همینکه پلاک شهربانی خودرو بنام تون باشه کفایت میکند

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

سلام باید در داخل مدت یک ماهه سند هم بزنید
دوباره یک ماه فرصت ندارید