مشاوره حقوقی رایگان - مدارک مهم برای اثبات وقوع عقد بیع

با سلام
مدارک مهم و محکمه پسند برای دادگاه برای اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند کدامست؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قولنامه ،مبایعنامه حتی یک برگه اگر بین خریدارو فروشنده رد وبدل شود کفایت میکند که زیر آن امضا متعاملین باشد.

پرسشگر :

شهادت شهود چی
اگه هیچ قولنامه یا مبایعنامه ای وجود نداشته باشد
آیا فقط شهادت شهود برای دادگاه کافیست برای اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند؟

پرسشگر :

اگه هیچ معامله ای در واقع صورت نگرفته باشد و هیچ قولنامه ای در کار نباشد و فقط خواهان که وکالتی را با وکالت بلاعزلی که پدرم قبل از فوت داده و خواهان با تبانی دفترخانه و فریب اینجانب به عنوان احدی از ورثه با وکالت باطله تفویض وکالت نموده حال اینجانب از دادخواست ابطال وکالت تنظیم شده با وکالت باطله رو داده ام و خواهان در قبالش دادخواست الزام به تنظیم سند و اثبات وقوع بیع رو داده
آیا فقط با شهادت شهود خواهان به نتیجه میرسد؟ در صورتیکه هیچ مبایعنامه ای که از اینجانب شده باشد که من ملک رو فروختم به ایشان ندارد
ممنون ميشم راهنمایی بفرمایید

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

با سلام هر نو مدرك و سندي اعم از بيعنامه و نوشته اي كه در آن خريدار و فروشنده قيد گرديده وثمن مبيع و نحوه پرداخت آن مشخص شده باشد به شرط پرداخت ثمن دليل مالكيت خريدار بوده و ميتواند تقاضاي تشريفات تنظيم سند رو تقاضا نمايد مضافا اينكه در صورت عدم و در دسترس نبودن مدرك كتبي ميتوان جهت مالكيت به ساير ادله اثبات دعوا استناد نمود و دعوا رو مطرح كرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ادله اثبات دعوا عبارتند از
اقرار
اسنادکتبی
شهادت شهود
قسم