مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری والدین توسط فرزند از کار افتاده

سلام. بنده 58 سال هست که دارای بیماری ریوی و برونشیت و همچنین ناراحتی قلبی و تپش قلب شدید هستم. از داروهای اسپری تنفسی و داروهای قلبی استفاده میکنم. از آن جا پدر من شاغل در نیروی انتظامی بوده و والدین هر دو فوت کردند‌ و به علت عدم توانایی در حال حاضر از بیمه بیکاری تامین اجتماعی استفاده میکنم. مستاجر هستم. آیا میتوانم با توجه توضیحات بالا شرایط از کار افتادگی برای انتقال و برقراری حقوق والدینم بکنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

دریافت مستمری والدین توسط فرزند از کار افتاده دریافت مستمری والدین از کار افتادگی مستمری