مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر و مادر متوفی

با سلام و خسته نباشید.
پدر و مادر بنده هردو در آموزش و پرورش خدمت می کردند.که متاسفانه پدرم در سال 86 و مادرم در سال 1400 فوت کردند. من هم از سال 97 دچار بیماری تحلیل اعصاب بدنی شدم.بعد از فوت مادرم از پزشکی قانونی نامه از کار افتادگی کامل گرفتم.و مراحل دریافت مستمری پدرم را طی کردم.(فقط پدرم).الان صندوق بازنشستگی کشوری می گوید که چون شما در زمان فوت پدرتان از کار افتاده کامل نبودید والان بعد از این مدت طولانی امکان دریافت حقوق پدرتان را ندارید.ولی در زمان حیات مادرم که حقوق پدرم و خودش را دریافت می کرد مدارک پزشکی مورد تایید دارم که سال 97 دو بار عمل جراحی شده ام.اکنون بهتر است که فقط خواهان دریافت حقوق مادرم شوم از طریق صندوق بازنشستگی یا اینکه هر دو را به دیوان عدالت اداری ارجاع دهم یعنی هم شکایت برای مستمری پدرم و هم خواهان حقوق مادرم شوم؟طبق بند ج ماده 86 استخدام کشوری و ماده 48 قانون حمایت از خانواده آیا بنده شامل دریافت هر دو مستمری می شوم؟لازم به ذکر است که نامه از کار افتادگی کامل به تاریخ پارسال را دارم.لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط یک حقوق را میتوانید دریافت کنید ومعمولا حقوق بالاتر را می دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیر در دیوان عدالت قابل شکایت  است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای دریافت هر دو مستمری اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبدو

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از،طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید صرفا یک حقوق که بالاتر باشد تعلق میگیرد