مشاوره حقوقی رایگان - واریز به حساب مسدود شده

باسلام. بنده چون بدهی بانکی دارم یک سال هست که حساب من مسدود هست. ملکی مسکونی برای ما به ارث مانده است. الان یکی از وارثین برای سهم خود شکایت کرده است و چون با تبانی میخواست ملک رو نصف قیمت بخرد و ما قبول نکردیم. هر چهار وارث هم در همان ملک ساکن هستیم. حالا اگر خانه رو به مزایده بگذارد سهم من حتما باید واریز بشود در حساب که مسدود هست؟ بعد به کارشناس پول داده حداقل پونصد میلیون کمتر کارشناسی کرد و برای اعتراض و کارشناسی مجدد واقعا پولی ندارم که به دادگاه بدهم. تکلیف من چی هست؟ممنونم

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام مول به صندوق دادگستری واریز میشود تا هریک از وراث به آنجا مراجعه کند.در خصوص کارشناس نیز میتوانید از کانون کارشناسان تقاضای کارشناس معاضدتی کنید.سپاس