مشاوره حقوقی رایگان - واریز به حساب مسدود شده

سلام بنده چند ساله حسابم به خاطر مهریه توقیف هست و امکان برداشت ندارد یک قرارداد مسکن داشتم تاریخش تموم شده صاحبخونه حکم تخلیه گرفته و پول پیش من رو به حساب دادگاه ریخته الان که خونه رو خالی کردم و پول پیش رو میخوام بگیرم میگه فقط به حساب خودت واریز میشه اما من امکان برداشت ندارم پول دیگر هم ندارم که بدهم برای خونه باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک حساب دیگه بازکن و شماره شو بده به اجرای احکام شورا و به محض واریز برداشتش کن