مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

با سلام اینجانب در یک ساختمان دو طبقه که هر یک سند مجزا داریم (آپارتمان) سکونت دارم چندی است که همسایه طبقه اول که یک خانم تنها است هر روز دختر و نوه و یک نفر که میگوید داماد دخترم می باشد از صبح تا ساعت یازده شب سکونت می کنند و در ایامی که آنها حضور دارد تعدد رفت و آمد در ساختمان به تعداد 10الی 15 نفر می شود و با مراجعه به همسایه ساکن می گوید دوستان دخترم و برای صحبت در مورد شرکت حرف می زنند و دخترش نیز که غیر ساکن است می گوید چهار دیواری اختیاری و شرایط کاری من اینگونه است که روزانه تعدادی به ساختمان تردد کنند علیرغم اینکه خود نامبرده نیز ساکن نیست ظاهرا با راه اندازی شرکت (شرکت ... .... بواسطه زنگ های اشتباه و درخواست ورود به شرکت مزبور) جلسات توجیهی را در ساختمان مسکونی خود برقرار می کند که باعث سلب آسایش خانواده شده است که گاها بعلت عدم آگاهی زنگ ساختمان ما را نیز می زنند و گاها به واحد ما مراجعه می نمایند و یا در موقع خروج آن افراد چون ساکنین را نمی شناسند مثلا برادر خانمم وارد ساختمان شده و درب واحد را زد و در خصوص چگونگی ورود گفت یکی خارج می شد و من وارد شدم با اعتراض می گوید چهار دیواری اختیاری چگونه می توانم از اینگونه رفت آمدها جلوگیری کنم و شکایت به کجا ببرم.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام شما میتونید شکایت تحت عنوان مزاحمت را در دادسرای محل زندگی خود علیه همسایه خود مطرح نمایید , قبل از شکایت در زمان تردد افراد با تماس به کلانتری وضعیت موجود توسط مامور صورتجلسه شود .