مشاوره حقوقی رایگان - زیبایی و کامپوزیت

سلام وقت بخیر
یک ماه پیش دندانهامو کامپوزیت کردم برند عالی کاریزما رنگ b1.دوبار پولیش کردم. بعد یکماه تغییر رنگ زیاد داده و زرد شده. درصورتیکه بهداشت رعایت و مسواک بدست بودم. باید چیکار کنم؟
ممکنه جنس کامپوزیت خوب نبوده یا دکتر مهارت کافی در نصب کامپوزیت روی چسب نداشته و از درزها رنگ غذاها سرایت به چسب کرده و باعث زردی شده؟ در صورتیکه حداکثر 4سال بدون تغییر رنگ و شکستگی باید ماندگاری داشته باشد نه یکماه تغییر رنگ بدهد؟پیشنهاد شما در این سوال چیست؟

پاسخ ها :

قصور پزشکی در کامپوزیت دندان