مشاوره حقوقی رایگان - خرابی دندان در کامپوزیت

سلام خسته نباشید من حدود یک ماهه کامپوزیت کردم و دندونام غیراز نافرمی هیچ مشکلی نداشته ولی الان دندونام ب شدت درد میکنه و فک میکنم بخاطره اشتباهه دکتر بوده و ب عصب رسیده میخواستم بپرسم دیه دوتا دندون جلوم چقد میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قصور پزشک با تشخیص کمیسیون پزشکی مشخص خواهد شد وصرف ادعا کفایت دلیل نخواهد نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
دیه بر اساس نظر پزشک قانونی و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص میزان دیه بسته له نظر پزشکی قانونی است . البته باید قصور پزشکی اثبات شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به اظهار نظر پزشکی قانونی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین می شود و قصور پزشکی باید اثبات شود و محاسبه دیه با اجرای احکام است.

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
اینکه تشخیص اشتباه پزشک با پزشکی قانونیست و به صرف دردناک بودن دندانها دلیل بر اشتباه پزشک نبوده و دلایل پزشکی دیگری می تواند داشته باشد و این موضوع جز با شکایت کیفری در خصوص قصور پزشکی ممکن نیست.
با فرض صحت ادعای شما و محکومیت پزشک به پرداخت دیه ، دیه هر یک از دندانهای پیشین یک بیستم دیه کامل انسان است .

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام
از طریق نظام پزشکی و دادسرای جرایم پزشکی اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید در دادسرای جرائم پزشکی ، قصور پزشک اثبات بشود و سپس تعیین خسارت
خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بعد از اثبات قصور پزشکی دیه توسط پزشکی قانونی تعییین میشود به نسبت صدمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است و اثبات تقصیر پزشک با این شرایط به نظر خیلی سخت است