مشاوره حقوقی رایگان - ساخت روف گاردن بدون اجازه یک واحد

سلام بنده مالک طبقه پنجم یک ساختمان 5 واحدی هستم همسایه ها اصرار داشتند که روی پشت بام روف گاردن بسازند بنده ابتدا با دو واحد دیگر صحبت کردیم و مخالفت خود را اعلام نمودم لیکن مجددا یکی از همسایه ها با قول رعایت کردن مزاحمت ها و سرو صدا دوباره جلسه گذاشتند بنده بصورت آزمایشی موافقت کردم چند روز با میز و صندلی به صورت آزمایشی شروع کنیم تا ببینیم چه میشود
بالاخره در یکی از شبها با بحثی که پیش آمد من گفتم دیگر شرکت نمیکنم ولی بقیه واحدها با هزینه کرد مجدد روف را درست نمودند اکنون مدتی است که مزاحم و مخل آسایش بنده و زن و فرزندانم شده اند از طرفی آسانسور هم تا جلوی واحد ما میرود وبر روی پشت بام نمیرود بعد از اعتراض ما مدیر ساختمان میگوید هیچ قانونی وجود ندارد که بتواند این روف را جمع کند لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکرم

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام دادخواست رفع مزاحمت بدهید
قانون آیین دادرسی مدنی > فصل هفتم - تامین دلیل و اظهارنامه و فصل هشتم
ماده 160 - دعوای مزاحمت عبارت است از:
دعوایی که به موجب آن متصرف مال غیرمنقول درخواست جلوگیری از مزاحمت کسی رامی نمایدکه نسبت به متصرفات او مزاحم است بدون اینکه مال را از تصرف متصرف خارج کرده باشد.