مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با ساخت روف گاردن

سلام ،وقت بخیر
ما توی طبقه آخر یک آپارتمان 4 طبقه که در هر طبقه یک واحد وجود دارد و طبقه آخرش 100 متر و بقیه واحد ها 130 متر هست میخوایم اون 30 متر باقی مونده رو روف گاردن بسازیم ولی صاحب طبقه پایین که برادرم هست میگه یا باید صد میلیون به او بدهیم یا نمیزاره کلا بسازیم
ولی در کل برای اون چه فرقی میکنه اصلا به اون مربوط میشه ؟

پاسخ ها :

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام مخاطب گرامی توجه داشته باشید هر آپارتمان به دو قسمت اختصاصی و مشاعی تقسیم می شود، قسمت اختصاصی همان است که در سند هر واحد قید شده است و قسمت های دیگر مشاعی می باشد.
هیچ واحد یا شخصی حق استفاده اختصاصی از قسمت های مشاعی را ندارد و واحدهای دیگر می توانند مانع یا شکایت مطرح کنند.