مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بيع

سلام ، بنده در يك مجتمع تجاري چهار سال پيش يه واحد مغازه رو كه واسطش دفتر بازار بود از صاحب سرقفلي اجاره كردم و بعد از يك سال واحد رو به واسطه دفتر بازار و رويت سند شش دانگ و تمام استعلامات خريداري كردم و سند شش دانگ را به نام خودم انتقال دادم، بعدا فهميدم كه طرف معامله من قبلا يك دانگ را به شخصي ديگر بصورت قولنامه اي فروخته و از اون طرف دست نوشته اي مبني بر اختيار فروش و معاوضه گرفته و بعد از فروش به بنده در چند قسط حق يك دنگ را به ان طرف حتي اضافه پرداخت نموده و ان طرف بدون اطلاع صاحب پنج دنگ يك دانگش رو قولنامه ای دو سال قبل از معامله من به كسي ديگري فروخته ، هيچي از اون معامله نگفته و تا اخرين ماه اجاره خود را دريافت كرده و رسيد داده الان اون بنده خدايي كه از اين قولنامه اي خريده اومده از من شكايت كرده خريده مال غير و از شخصي كه سند بنامش بوده به جرم فروش مال غير حتي شهرداري كه مالك مجتمع هست هم در خوانده ها اورده و هم طرف معامله خودش رو واسه اثبات وقوع ابطال معامله و ملزم به سند الان جسارتا تكليف بنده چيست؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

انتقال سرقفلی با انتقال مغازه متفاوت هست شما سعی کنید که با اسناد و مدارک خود و تنظیم سند در اداره دارایی محل و ارائه مالیات مشاغل اسناد خود را تکمیل نمایید که مشکلی برای تان پیش نیاد، ضمنا خرید مال غیر در صورتی جرم هست که شما از این امر مطلع باشید مطابق ماده 1قانون راجع به انتقال مال غیر، که صد البته هیچ آدم عاقلی این کار را انجام نمی دهد. در مورد سرقفلی توضیحات بیشتری لازم است