مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

درود. من در سال 1397 اقدام به خرید تجهیزات خط تولید از یک کارخانه سهامی خاص نمودم. قرارداد فی مابین من و رییس هیات مدیره شرکت فروشنده منعقد شد به همراه مهر شرکت شان. و ثمن معامله کاملا پرداخت شد. اکنون پس از 2 سال شخصی که تا سال 1390 مدیرعامل شرکت فروشنده بوده و دیگر مسئولیتش تمدید نشده و حق امضا داشته اقدام به شکایت خرید مال غیر از من کرده و میگوید چون مدیر عامل حق امضا داشته و امضا نکرده معامله من با رییس هیئت مدیره شان که دارای 75 درصد از سهام هم میباشد غیر قانونی است. با توجه به اینکه در هنگام انجام معامله به من گفته شد که یک شریک وجود دارد که او هم موافق است و من نسبت به آن شرکت شخص ثالت محسوب میشوم آیا این شکایت وجاهت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام تحقیق نمایید ببینید مدیر عامل هم حق امضا داشته است یا نه اگر حق امضا داشته باشد معامله فضولی بوده و مدیر عامل می تواند معامله را برهم بزند مگر اینکه ثابت کنید قبلا مدیر عامل رضایت بر معامله داشته است

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید نحوه شکایت وادعای شاکی را ملاحظه نمود تا بتوان اقدام متناسب قانونی را صورت داد