مشاوره حقوقی رایگان - زمين منابع طبيعی

سلام
مهر ٩٩ زميني خريدم باغی. جهت ديوار كردن دهيار درخواست استعلام منابع طبيعي دادن كه مشخص در اذر ٩٩ مشخص شد زمين منابع طبيعيه.
با فروشنده سعي در حل مشكل با معاوضه زمين داشتيم كه همكاري نكردن .
در اسفند ٩٩ اظهارنامه داديم و بعد يكي دوماه شكايت .
حالا داديار دادستاني اينجانب هم متهم عنوان كردن در خريد مال غير با اينكه خودم شاكي بودم و متضرر ( ميگن اظهارنامه رو دير دادي)
ايا درسته؟ چكار بايد كرد؟ چه عواقبي براي من دارد . مرسي

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید عدم آگاهی خود را نسبت به مال غیر بودن زمین ثابت کنید قاعدتا طبق قاعدا درا باید منع تعقیب بدهند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. شما زمین منابع ملی خریداری کرده اید و این حرم است. البته باید اثبات کنید که زمان خرید از ملی بودن زمین اطلاع نداشته اید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله درسته،به معنای این می باشد که انتقال گیرنده عالم وآگاه بوده که مال غیر به او منتقل میشود.به استناد قانون درحکم کلاهبرداری میباشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر ثابت شود که شما مطلع نبوده اید به دلیل عدم سو نیت قرار منع تعقیب صادر میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید عدم اطلاع تان به موضوع را ثابت کنید