مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور به دلیل تشویق زوجه به طلاق

ایا می توانم از مشاوری که همسرم (زوجه) رو به طلاق تشویق می کنه و باعث سلب اسایش شده بدونه اینکه زوج رو به مشاوره دعوت کنه و حرف های دو طرف رو بشنوه به صورت مخفیانه با زوجه تماس داشته و افکارش رو عوض کنه و به طلاق تشویقش کنه غیر حضوری هم بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.اثبات این موضوع بسیار سخت می باشد نهایتا در صورتی که مشاور از نظر وظایف حرفه ای دچار قصوری شده باشد به سازمان مربوطه مراجعه کنید.