مشاوره حقوقی رایگان - تصادف _درب خودرو

با سلام و احترام
من راننده اسنپ هستم و دیروز یک مسافرو به مقصد رسوندم. این مسافر پشت سر راننده نشسته بود موقع پیاده شدن بهش تذکر دادم از درب اون طرف پیاده بشه اما اصلا به حرفم توجه نکرد و از همون درب سمت راننده پیاده شد و دربو باز کرد و درب به خودرو 206 برخورد کرد و باعث خسارت به درب من و آینه خودرو 206 شد از مسافر خواستم خسارتو بده قبول نکرد و زنگ زد به افسر و گفت هر چی قانون بگه. افسر پلیس اومد و گفت مسافر کاره ای نیس و بره و حتی منو جریمه هم کرد منم تقریبا چهارصد هزار تومن خرج ماشین خودم و خسارت اون شد به نظر شما این چه عدالتی تو این قانون هست که مقصرو آزاد میکنن و بی گناهو جریمه هم میکنن؟ لطفا به ایمیلم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما با استفاده از شماره همراه ایشان و اینکه مسافر شما بودند در شورای حل اختلاف بابت خسارت خود طرح دعوی کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تامین دلیل بزنید ببینید چقدر به ماشین خسارت وارد شده و چقدر جریمه شده اید ان مبلغ را از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کنید چون شماره تماس و مشخصات آن و ادرس آن را در اسنپ موجود است