مشاوره حقوقی رایگان - فروش خوردو معیوب بجای سالم

سلام
خسته نباشید..بنده یه ماه پیش یه ماشین x33دنده اتومات خریدم و موقع معامله هیچ حرفی از خراب یا معیوب بودن نشده...
چند روز پیش چراخ هشدار دنده اتومات روشن شد بردم نمایندگی گفتن که هزینه اش بالاست و در ضمن گفته قبلا باز کردن و نتونستن درست کنن و بستن...
میخواستم بدونم میتونم از فروشنده شاکی باشم و چیزی دستمو میگیره...
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام درصورتی که در قرارداد ذکر نشده باشد مبیع سالم تحویل گردیده و شما ثابت نمایید مبیع قبل از تحویل معیوب بوده میتوانید خسارت دریافت کنید