مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب و عدم اعلام مزایده ای بودن

با سلام.5روز پیش خودرو سال 98 را که فروشنده بعنوان صفر کیلومتر اعلام کردمس از خرید و انجام معامله در سند کمپانی را که داد نوشته بوده مزایده ای و فاقد گارانتی ضمن اینکه گفت ماشین صفر و سالم است به کارشناس مراجعه کردم ماشین بیشتر قسمتهایش رنگ و بتونه است آیا امکان شکایت و فسخ معامله را دارم.تعویض پلاک هم انجام شده.تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی مستندات ست .اگر در قرارداد شرط فسخ گذاشته شده می توانید بخاطر عیب فسخ کنیدوتایید فسخ را از دادگاه بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در ابتدا از طریق تامین دلیل و نظریه کارشناسی عیوب خودرو را محرز و سپس با استناد به نظریه موارد فسخ را پیگیری نمایید