مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب به جای سالم

فروشنده با کلاهبرداری یک ماشین معیوب را به جای سالم به ما فروخت.درخواست تامین دلیل دادم و کارشناس اعلام کرد که 24 میلیون می توانم خسارت بگیرم یا قرارداد رو فسخ کنم.سوالی که دارم بنده وکالت 30 روزه تعویض پلاک دارم و پروسه شکایت نمی دونم چقدر طول می کشه و ماشین برای تعویض باید حدود 15 الی 20 میلیون تعمیر بشه حالا می ترسم که زمان تعویض پلاک بگذره و شکایت هم طولانی بشه.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . فعلا برای تعویض پلاک اقدام بفرمایید و سپس دادخواست مقتضی را حسب مورد اقامه بنمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت مطابق نظر کارشناس نسبت به فسخ اقدام کنید یا خسارت دریافت نمایید