مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد امتناع کردن صاحب اصلی خودرو برای وکالتنامه جدید برای تعویض پلاک

من دو ماهه ماشینو خریداری کردم با وکالتنامه دوماهه به علت کرونا و وضعیت قرمز نتونستم برم تعویض پلاک حالا صاحب اصلیش میگه به هیچ عنوان وکالتنامه رو تمدید نمیکنم حالا من چه اقدام قانونی میتوانم بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و ..

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام با مراجعه به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و صاحب پلاک و سند تقدیم نمائید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید. توصیه می شود که حتماً با وکیل مشورت نمایید