مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست تائید اقاله

باسلام در روز شنبه 5تیر ماه دادگاه شعبه دوم عمومی بخش گتاب رفتیم که قاضی علنا گفت 100درصد رد دادخواست و عدم تائید اقاله چقدر زمان میکشد رای صادر شود و حتی ختم رسیدگی پرونده را اعلام نمود و در دفتر بزرگی امضا گرفت چقدر زمان میبرد رای صادر شود ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام آقای دکتر سید آقایی آقای دکتر خواهش میکنم جواب بدهید ،؟؟؟چون 4فرزند دارم پول ندارم مستاجرم 2ساله یکسره درکشور دادگاه نمانده شریک کاری شکایت نکند تاحالا به لطف خدا وکمک شما محکوم شدم درطول 18ماه 4حکم صادر شد بدوی تجدید نظر رد اعاده دادرسی و رد واخواهی که اقاله رارد کردند بنفع اینجانب چطوری ؟،پس از 4ماه از آخرین حکم فرجام خواهی نموده و تبادل لوایح انجام شد 2ماه گذشت از فرجام خواهی با استعلام از دیوان عالی کشور فرمودند خیر پرونده شما نیامده وگفتم 4حکم گفت یک درصد امکان ندارد چون اگر اقاله یوده چرا خواهان آخرین فقط زمین را حتی درحین تجدیدنظر خواهی پرداخت کرده آنهم ژی 8قسط وهمه پرداخت شده ؟؟جواب شما خیلی مهم است چرا زده پرونده مختومه شد درحالیکه فرجام خواهی کرده ؟؟4ماه بعد و 2ماه هم از فرجام خواهی گذشته پرونده ارسال نشده به دیوان عالی کشور

رد دادخواست تایید اقاله