مشاوره حقوقی رایگان - دادن چک بابت ضمانت مهريه

باسلام بنده يک واسطه گر جهت ازدواج بودم و چون دختر و پسر فرار کرده بودن و آبروي دوخانواده در خطر بود و شايد منجر به قتل ميشود پدر دختر از بنده درخواست چک کرد و ساعت 2 بامداد مجبور شدم چک بدهم و نوشتم در وجه زوجه بابت ضمانت مهريه و داماد هم پشت چک را امضا کرد. چک سفيد امضا، بدون تاريخ و ضمانت مهريه است . مهريه نيم کيلو طلا،500 سکه وخانه است، حکم چک ضمانت بنده چي است، اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم. ياعلي

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

بنظرم اگر پس از صدور چک ، در سند ازدواج مهریه تعیین شده باشد شما راهکار دفاع دارید که فارغ از مسئولیت باشید به جهت تبدیل تعهد
البته باید کلیه موضوعات و جوانب بررسی و سنجیده شود