مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت مهریه توسط پدر شوهر

با سلام
پدر شوهرم در برگه ای که روز بله برون تهیه شده ضمانت پرداخت مهریه کردن ولی متاسفانه در عقدنامه نوشته نشده . ما هم دقت نکردیم من بعدا که دیدم گفتم میخام زندگی کنم دردسر درست نکنم . ولی در برگه بله برون پدرهمسرم مادرشون خود پسر و از طرف ما هم دوتا آقا که دوستان پدر مرحوم بودن من مادرم و یک نفر از دوستان بنده که حضور داشتن امضا کردن . آیا این برگه میتواند ادله کافی برای ضمانت مهریه توسط پدر شوهرم باشد . من با این برگه میتونم دادخواست بدم

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. قابلیت طرح دعوی و پیگیری دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر قبل از عقد مهریه تعلق نمیگیرد که ضمانتی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر تعهد مالی که امضاء گردد لازم الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قابل استناد نیست و در زمان بله برون مهریه ای بر گردن زوج نبوده که پدرش ضمانت کند.
از طرفی اگر پدر داماد اگر واقعا قصد ضمانت داشت در زمان عقد در دفترخانه ضمانت می کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً آنچه ملاک است عقدنامه شماست که رسمیت دارد ولیکن با این موجود می توانید سند مذکور را نیز به عنوان یکی از ادله به مرجع قضایی ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با تقدیم دادخواست
مناسب نتیجه خواهید گرفت