مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید،ما سال94 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردیم که ناچارا طی شکایت تحویل مبیع، در اسفند 99 آپارتمان را از طریق اجرای احکام تحویل گرفتیم،و در قولنامه نوشته شده 15میلیون در زمان تحویل باید پرداخت شود، که ما فعلا پرداخت نکرده ایم، وجدیدا یک اظهارنامه فرستادم که بیا تسویه حساب بکنیم و طرف اینجانب نیز در جواب اظهارنامه نوشته که من برای اخذ پولم شکایت خواهم کرد،سوال من این است که حالو که من 15میلیون زمان تحویل را پرداخت نکرده ام، میتواند خلا قانونی ایجاد نماید؟ پرداخت بکنم؟یا منتظر شوم که طرفم طرح دعوی بکند؟؟ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام واحترام شما هم می توانید با طرف به توافق برسیدپول را بدهید وحتما تسویه حساب امضا کند یا می توانید منتظر شوید شکایت کند وشما در دادگاه حاضر شوید واظهار نامه را به دادگاه ارائه دهید وبگویید من آماده بوده ام والان هم آماده هستم که پول را بدهم

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
شما می توانید با مراجعه به دفترخانه ای که جهت انتقال سند تعیین نمودید و اعلام امادگی جهت پرداخت باقی مانده ثمن معامله و عدم حضور فروشنده،گواهی عدم حضور دریافت کنید که بعد از طرح دعوی از جانب ایشان خسارت به شما تعلق نگیرد