مشاوره حقوقی رایگان - ٌصلح نامه

سلام پدر بنده فوت کرده اند الان مادرم به من میگوید که پدرم تمام 3واحد را به من صلح نموده و من نسبت به صحت و سلامت صلح نامه شک دارم لذا تاریخ تنظیم گفته شده با مریضی ایشان تداخل دارد و من در صحبتهای که با ایشان داشتم اشاره ای به صلح نامه نداشت و حرفهای که به من زد با این امر مغایرت دارد لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

راضيه   فلاح خورشيدي

سرکار خانم راضيه  فلاح خورشيدي:

می توانید دادخواست تقسیم سهم الارث بدهید و اگر مادرتون به صلح نامه استناد نمودند درخواست انکار و تردید بنمایید تا بررسی بشود

گلپرور مشهدی عباس

گلپرور مشهدی عباس :

سلام در صورت تنظیم صلح نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی ابطال آن مشکل هست و نیاز به اثبات حکم حجر مرحوم پدرتان می‌باشد و اگر صلح نامه عادی تنظیم شده باشد نیاز به اثبات از طرف مادرتان هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر ، در تاریخ تنظیم صلح نامه را به طرفیت سایر ورثه مطرح نمایید و در صورت اثبات حجر و صدور حکم بر حجر پدر ، سپس دادخواست ابطال صلح نامه را مطرح نمایید و ..