مشاوره حقوقی رایگان - حجر و جنون

سلام علیکم پدر من دوبار ضربه مغزی شدید شده است وبعد از بار دوم اعمال خشونت آمیز و توام باجنون زیاد از وی سر زده است که روانپزشک میگوید مریضی وی اسکیزو فرنی هست حدود 1/5سال پیش یعنی سال 1400برج 8 عموم به طریق یک کاغذ عادی زن دومی را به عقدش در آورده است ویک مهریه سنگین برای وی نوشته اند به کمیسیون پزشکی قانونی فرستادن وبرایش افت قوای شناختی ناشی از آسیب مغزی زده اند ولی از همان تاریخی که وی را دیده اند یعنی برج 10 سال 1401
ورای صادر شده
آیا میشود اعتراض کرد به این رای وباتوجه به جنون اسکیزو فرنی آیا اسکیزو فرنی موجب حجر است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میشود تاریخ شروع جنون را به عقبتر تغییر داد البته با ارایه مدارک به پزشکی قانونی و دادگاه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در مهلت قانونی می توانید به رای اعتراض نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید به تاریخ حجر اعتراض نمایید و اعلام نمایید که ایشان از سال های قبل محجور بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حجر در آن زمان ثابت شود مهریه منتفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید.
موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه و تشخیص با توجه به مدارک پزشکی با قاضی دادگاه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید به تاریخ حجر اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص این موضوع بر اساس ازمایشات بالینی است و بر عهده پزشکی قانونی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسئله تخصصی است باید اسناد و مدارک شما رو رویت کنیم مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درخواست حجرایشان رابه اداره سرپرستی ببریدمعاینه میشودوحکم حجرایشان همراه تاریخش صادرمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابلیت اعتراض دارد و میتوان ادعا نمود که از گذشته محجور می باشد