مشاوره حقوقی رایگان - خسارت سیلندر

با سلام و احترام
بنده یک سال و نیم پیش یه 405 مدل 91 فروختم قبل از قولنامه ماشین رو پیش 3 تا مکانیک که مورد تایید خریدار بود نشون دادیم و مکانیک تشخیص داد که موتور ماشین 2 میلیون خرج داره و توی قولنامه ذکر کردم که 2 میلیون تومن بابت عیب موتور کم کردم و توی قولنامه یه بند ذکر شده که ماشین از لحاظ فنی به رویت خریدار رسیده و از کم و کیف آن آگاه است.
حالا بعد از گذشت 1 سال و نیم خریدار از من شکایت کرده که سیلندر ماشین جوشکاری شده و معیوب است . آیا شکایتش به جایی می رسه ؟من چه جوری باید ثابت کنم که از این موضوع بی اطلاع بودم که محکوم نشم

پاسخ ها :

راضيه   فلاح خورشيدي

سرکار خانم راضيه  فلاح خورشيدي:

اگر در فروشنامه قید شده با استناد به همان میشود رای عدم محکومیت بگیرید