مشاوره حقوقی رایگان - فردی 4ماه پیش به بردارم با ماشین زده فرار کرده بردارم فوت کرده

سلام خسته نباشی حدود 4ماه پیش بردارم راننده کامیون بوده از ماشین سنگین پیاده میشه و فردی ناشناس با خودرو به ان می زند فرار میکند و بردارم فوت میکند الان من باید چکار نه شاهد نه دوربین هیچ مدارک نداریم راه حل قانونی چیست؟ ممنون راهنمای کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازصندوق تأمین خسارت بدنی درخواست دیه نمایید