مشاوره حقوقی رایگان - تصادف راننده بدون بیمه

فردی با موتور با یک عابر پیاده خانم در ماه رجب تصادف می کند. و راننده از صحنه تصادف فرار می کند. در فاصله 15 متری محل برخورد خط عابر داده وجود داشته است و موتور فاقد بیمه بوده است. عابر پیاده چند روز پس از ترخيص فوت می نماید. لطفا راهنمایی بفرمایید از نظر قانون چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،شکایت و پیگیری در دادسرا و سپس از صندوق خسارات بدنی

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه قابل دریافت هست.در صورت نیاز با بنده تماس بگیرید.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام
اگر در همان ماه رجب فوت نموده باشد دیه ماه حرام به ورثه وی تعلق می‌گیرد اگر در ماه رمضان فوت نموده باشد دیگر دیه ماه حرام تعلق نمیگیرد منتهی چون راننده از صحنه تصادف فرار میکند برای دریافت دیه باید از طریق صندوق تامین خسارت اقدام نمود در صورت نیاز به وکیل در خدمت هستم تماس بگ5