مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه زندانی

با سلام. با سلام و احترام فراوان.
بنده تعدادی پرونده‌ی مطالبه ی وجه داشتم که بعد از 3 ماه تحمل حبس به مرخصی آمدم و در مدت زندانی بودن اعسار گذاشته بودم و اعسارها پذیرفته شدند به جز یکی از آن ها که درمرحله تجدید نظر رد شد.
بنده مجدد درخواست اعسار زدم و زمان بازگشت به زندان چون کرونا داشتم بنده را راه ندادند و بارها به همراه فرزند شیرخوار مراجعه کردم و زندان بنده را نمیپذیرفت و حتی از فرزندم تست کرونا میخواست.
به همین دلیل وارد غیبت شدم و شاکی که فردی سمج بود شروع کرد به اقدام روی سند بنده و ما اعتراض گذاشتیم و چون سیستم اون شهرستان هنوز به شکلی نبود که از طریق دفتر قضایی اعتراض کنیم نامه ها را دستی بردیم اما چون اون شهرستان کوچک بود و مطمئنا شخص شاکی نفوذی در آن جا داشت اعتراضات ما اصلا لحاظ نشده کما این که در حکم آمده بود که عدم اعتراض و هیچ اعتراضی داخل پرونده نیست قبل از این هم اعسار بنده پذیرفته شد و قسط اول را هم پرداختم اما این موضوع یعنی پذیرش اعسار نتوانست جلوی ضبط وثیقه را بگیرد.
درحال حاضر هم مرتب شاخص به پول شاکی تعلق می‌گیرد و مبلغ سند هم بالاتر از طلب وی می باشد و اجرای احکام به بنده تلفنی گفته که چون مالی برای او معرفی شده نمیتوانم جلوی تاخیر تادیه را بگیرم
حالا مانده ام چکارکنم صاحبان سند هم من رامقصر می‌دانند و این درحالی است که تعدای هم رضایت گرفته بودم که در همان شبعه بودند تعدادی هز پرونده ها هم با اعسار پیش می‌رود و خود اجرا شاهد است که بنده معسر شدم ولی سند بنده را فقط برای همان یک پرونده اجرا کشید. آیا راهی دارم که بتوانم حداقل جلوی افزایش پولش را بگیرم؟
تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

ضبط وثیقه زندانی خسارت تاخیر تادیه بدهی تاخیر تادیه