مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید به قتل

با سلام. شخصی از طریق پیامک درخواست تماس کرده است و بعد چون دعوایی بین خانواده ها صورت گرفته بود، بنده با ایشان تماس گرفتم و حدود 45 دقیقه ایشان و خانواده که نزاع داشتند رو به آرامش دعوت کردم. حال با یک فایل 30 ثانیه ای در دادگاه علیه بنده شکایت کرده که اقدام به تهدید به قتل کردم.
بنده در تهران سکونت دارم ایشان در ایلام هستند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ادعای تهدید باید اثبات گردد معمولا شخص تهدید شده 45دقیقه صحبت نمیکنه و گوشی رو قطع میکنه