مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام

همسرم سه سال هست که مرا ترک کرده با یک پسر بچه پنج ساله م مهریش را به اجرا گذاشته و بنده یک سالی هست که دباره تجدید فراش کرده هم و هنوز نتوانستم عقد نامه را دی معظر به ثبت برسانم میخواستم بدام که آیا راهی وجود دارد که قانونی و بدون اینکه با همسر اولم به مشکل برنخورم عقد نامه را به ثبت برسانم
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست الزام به تمکین به دادگاه بدهید و چنانچه همسر شما حاضر به زندگی مشترک نشوند دادگاه به شما اجازه ازدواج مجدد خواهد داد. اما چنانچه همسر شما از ازدواج مجدد شما آگاه باشند همین امر دلیلی بر درخواست طلاق ایشان از دادگاه است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر