مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای زوجه برای طلاق بدلیل مصرف متادون توسط زوج البته تحت نظر کلینیک و صدور حکم بنفع زوجه

باسلام خدمت همگی عزیزان مجموعه دادراه
خانم بنده بعد از مراجعه اینجانب به کمپ مواد مخدر و ترک اعتیاد بدون اطلاع من تقاضای طلاق نموده اونم بخاطر مصرف متادون که چندسالیست به توصیه پزشک و بخاطر بیماری بعنوان مسکن مصرف میکنم و ایشون هم اطلاع دارن هیچ عسر و حرجی هم در دادگاه اثبات نکردن چون از لحاظ مادی مشکلی ندارم دادگاه هم به صرف درخواست ایشون تنها بخاطر متادون حکم به طلاق بعد 25 سال زندگی مشترک و وجود 2فرزند داد آیا اعتراض به رای صادره موثر میباشد بنده حتی حاضر به مداوای بیماری خود و ترک متادون هستم باسپاس

پاسخ ها :

فاضل پارسایی

جناب آقای فاضل پارسایی :

اعتيادي مجوز طلاق هست كه خلل اساسي به زندگي مشترك ايجاد كند و موجب عسر و حرج شود ؛ بنظر اين نوع اعتياد به تنهايي مجوز طلاق نيست .